Kore Yamazaki’nin fantezi manga serisi Mahou Tsukai no Yome’dan yola çıkan 3 bölümlük OAD Project’in ikinci bölümü The Ancient Magus’ Bride’ın 160 saniyelik ilk görüntüleri yayınlandı.
İlk olarak MAG Garden’s Monthly Comic Blade’de serileştirilmeye başlanan manga daha sonra yayıncının Monthly Comic Garden’a taşındı. İlk 4 tankoubon toplamda 2.5 milyon kopya sattı ve 5. tankoubon bugün Japonya’da yayınlandı. Satışa 2000 Yen’den çıkan limitli basım ile birlikte bir audio drama CD’si ve oyuncuların OAD’daki repliklerinin tekrarlamaları var.
3 OAD bölümü Kore Yamazaki’nin orijinal mangası Hoshi Matsu Hito’ya dayanıyor. Serinin 6. versiyonu Eylül 2016’da, 7. versiyonu Mart 2017’de, 8. versiyonu ise Eylül 2017’de tamamlanacak. İlk kısmın Ağustos’un başında vizyona girmesi planlanıyor.
Hikaye 15 yaşındaki Japon kızı Chise Hatori ve onun merhametsiz insanları görebilme yetisinden dolayı ailesi ve çevresi tarafından reddedilmesini anlatıyor. Gizemli bir adamın tavsiyesi üzerine İngiltere’ye gidiyor ve kendini bir köle açık artırmasında Elias Ainsworth’e satıyor. Fakat aslında bir Magus(çok güçlü büyücü) olan Elias Chise’yi evine götürüyor ve onu hem bir çırak hem de eş olarak hayatına katıyor.
Ana Kadro;
Yönetmen: Norihiro Naganuma (Yowamushi Pedal The Movie)
Senaryo: Aya Takaha (Psycho-Pass)
Karakter Tasarımı: Hirotaka Kato (Hozuki no Reitetsu)
Arts: Bamboo
Müzikler: Flying Dog
Anime Yapım Şirketi: WIT STUDIO (Attack on Titan)
Dağıtım: Shochiku
Planlama ve Yapım: Production I.G
Ana Ses Aktörleri:
Chise Hatori: Atsumi Tanezaki (Moe Nishinosono in Subete ga F ni Naru)
Elias Ainsworth: Ryota Takeuchi (Heroman in HEROMAN)
Ruth: Kouki Uchiyama (Banagher Links in Mobile Suit Gundam Unicorn)
Silky: Aya Endoh (Totoko in Osomatsu-san)
Animenin tanıtım görseli
Animenin Tanıtım Fragmanı
Kaynak: www.crunchyroll.com
SON YORUMLAR
Japon Sineması Platformu
[…] Yazılar 2019’da Türkçeye Çevrilmesi Be...
Akai Satsui (1964) – be...
[…] japonsinemasi.com […]
Birsen Albayrak
谢谢!
增大网
年后第一次来,恭喜恭喜!